Grote kans dat je op zoek was naar mij. Maar waarschijnlijk heb je mijn achternaam net niet goed gespeld. Dat is niet raar, want ik heb nu eenmaal een moeilijk spelbare achternaam.

Veel voorkomende mis-spellingen van mijn naam zijn: zwaanhuiser, zwaanhuijzer, swaanhuiser, zwaanshuizen, swaanhuyzen, schwaanhuizen, zwaanhijser, zwaanhuisen, etc.

Lees meer: Of bedoelde je Schwaanhuyser?

Sinds twee weken kom ik steeds dezelfde banner tegen van Tommy Hilfiger. Dat komt omdat ik via deze pc een keer heb gekeken op de site tommy.com. Ik was op zoek naar een specifieke broek die niet meer in de normale winkel te koop was.

Lees meer: Help, ik word gevolgd!

Bij Agis Zorgverzekeringen doe ik een opdracht die ligt op het snijvlak van Internet, Marketing en Communicatie. We werken aan een propositie voor vrouwen, die er op gericht is om de zorg voor vrouwen te verbeteren. Erg leuk werk, omdat het ook meer 'inhoud' geeft aan de opdracht. Zinvol werk.

Onlangs hebben we een actiesite opgezet waar vrouwen elkaar een hart onder de riem konden steken. De site was volledig gekoppeld met social media adresboeken uit Facebook, Hyves en Twitter. Het was dus een kwestie van drie clicken en je had een vriendin voorgedragen.

Actie was een groot succes en uiteindelijk heeft Agis dankzij deze actie € 10.000,- aan de Hartstichting kunnen doneren ten behoev van onderzoek naar Hart & Vaatziekten onder vrouwen.

We hebben een video gemaakt van de actie en het verloop. De video wordt ook weer uitgezet via social media. In de video kun je overigens wel zien dat ik geen echte reporter/verslaggever ben, maar dat terzijde...

http://www.vimeo.com/22598527

Mooie samenwerking tussen youtube en Desperados. Een 'interactief' filmpje met verrassende effecten. Je denkt een echt youtube filmpje te bekijken, maar ondertussen gebeuren er dingen op de pagina die niet kunnen in youtube. Creatieve marketing.

Bekijk hier de Desperados movie.

Hieronder nog een oude viral van Desperados

http://www.youtube.com/watch?v=TQPDqV2AzVo

Contact met Olivier

Olivier Schwaanhuyser
Prins Hendrikkade 13
3441XD Woerden

06 - 3422 8322

olivier@schwaanhuyser.net