Als je als interimmer of freelancer op zoek bent naar een nieuwe Online/Digital marketing, management of sales klus, dan kan onderstaand overzicht handig zijn. Het zijn allemaal partijen die op hun eigen websites Online/Digital opdrachten publiceren. 

*deze lijst zal met de tijd groeien, input is van harte welkom*

Bureau's gespecialiseerd in Online/Digital (marketing) freelance en interim opdrachten

Newpeople

SQIQ

WeKnowPeople

Networklink

 

Bureau's breder georiënteerd, maar (soms) ook met interim en freelance Online & Digital opdrachten

Babbage Company

SchaalX

Finest People

Michael Page

Computer Futures

 

Marktplaatsen en brokers met (soms) online en digital interim en freelance opdrachten

Headfirst

Brainnet

Harvey Nash

Interim Netwerk

Flextender (veel opdrachten bij Gemeenten, weinig onlin/digital)

 

Organisatie die zelf ook externe inhuur doen

Eneco

NS

Equens

Havenbedrijf Rotterdam

Menzis

Nationale Nederlanden

Post NL

 

Bureau's die met name bemiddelen in vaste banen in Digital/Online

Brandpit

 

 

 

 

Grote kans dat je op zoek was naar mij. Maar waarschijnlijk heb je mijn achternaam net niet goed gespeld. Dat is niet raar, want ik heb nu eenmaal een moeilijk spelbare achternaam.

Veel voorkomende mis-spellingen van mijn naam zijn: zwaanhuiser, zwaanhuijzer, swaanhuiser, zwaanshuizen, swaanhuyzen, schwaanhuizen, zwaanhijser, zwaanhuisen, etc.

Lees meer: Of bedoelde je Schwaanhuyser?

Sinds twee weken kom ik steeds dezelfde banner tegen van Tommy Hilfiger. Dat komt omdat ik via deze pc een keer heb gekeken op de site tommy.com. Ik was op zoek naar een specifieke broek die niet meer in de normale winkel te koop was.

Lees meer: Help, ik word gevolgd!

Bij Agis Zorgverzekeringen doe ik een opdracht die ligt op het snijvlak van Internet, Marketing en Communicatie. We werken aan een propositie voor vrouwen, die er op gericht is om de zorg voor vrouwen te verbeteren. Erg leuk werk, omdat het ook meer 'inhoud' geeft aan de opdracht. Zinvol werk.

Onlangs hebben we een actiesite opgezet waar vrouwen elkaar een hart onder de riem konden steken. De site was volledig gekoppeld met social media adresboeken uit Facebook, Hyves en Twitter. Het was dus een kwestie van drie clicken en je had een vriendin voorgedragen.

Actie was een groot succes en uiteindelijk heeft Agis dankzij deze actie € 10.000,- aan de Hartstichting kunnen doneren ten behoev van onderzoek naar Hart & Vaatziekten onder vrouwen.

We hebben een video gemaakt van de actie en het verloop. De video wordt ook weer uitgezet via social media. In de video kun je overigens wel zien dat ik geen echte reporter/verslaggever ben, maar dat terzijde...

http://www.vimeo.com/22598527

Contact met Olivier

Olivier Schwaanhuyser
Prins Hendrikkade 13
3441XD Woerden

06 - 1032 1225

olivier@schwaanhuyser.net