Sinds twee weken kom ik steeds dezelfde banner tegen van Tommy Hilfiger. Dat komt omdat ik via deze pc een keer heb gekeken op de site tommy.com. Ik was op zoek naar een specifieke broek die niet meer in de normale winkel te koop was.

De gedachte van de banner steeds tonen is goed. Een cookie op deze pc geeft aan dat ik potentieel klant ben, en daarom serveert de bannerserver maar al te graag deze 'relevante' tommy banner.

Echter, wat die cookie en de bannerserver niet weten, is dat ik die broek al gekocht heb via de site waardoor de banner voor mij niet meer relevant is. Ik word dus nu al letterlijk twee weken gevolgd door een achterhaalde boodschap. In die zin zijn cookies maar domme dingen...

Contact met Olivier

Olivier Schwaanhuyser
Prins Hendrikkade 13
3441XD Woerden

06 - 1032 1225

olivier@schwaanhuyser.net