nieuwe site voor gilde woerden

Voor het Gilde in Woerden heb ik - geheel gratis - een geheel nieuwe site gemaakt. Ik heb dat gratis gedaan omdat ik vorig jaar op de beursvloer in Woerden een match met het Gilde Woerden heb gemaakt. Zij zochten iemand die voor hen een site kon maken, en als tegenprestatie hadden zij, natuurlijk, een stadswandeling voor een flinke groep in de aanbieding.

Het Gilde in Woerden is een soort vrijwilligers organisatie die in samenwerking met het VVV in Woerden stadswandelingen in Woerden organiseert. Voor een klein bedrag ga je op stap met een ervaren en onderhoudende man/vrouw die je de leuke en mooie plekjes van Woerden laat zien. De organisatie heeft geen geld, en daarom was de beursvloer voor hen een mooie plek om in contact te komen met iemand die een site voor hen wilde maken.

Het was een leuke opdracht en leuk om te doen. Zoals je kunt zien op de site van het Gilde Woerden heb ik dezelfde template gebruikt als mijn huidge site. Vond het goed passen en kon er snel mee aan de slag omdat ik al ervaring had met deze template.

Wil je een stadswandeling in Woerden? Ga dan naar de site van het Gilde Woerden.

Contact met Olivier

Olivier Schwaanhuyser
Prins Hendrikkade 13
3441XD Woerden

06 - 1032 1225

olivier@schwaanhuyser.net